Omega 3 (Valens Forte kapsule)

20.95

Kapsule z visoko vsebnostjo nenasi─Źenih omega 3 ma┼í─Źobnih kislin iz najkakovostnej┼íega in naj─Źistej┼íega ribjega olja. ─îe si vegan, imamo tudi zate re┼íitev tukaj ­čÖé

Pakiranje: 60 kapsul
Priporo─Źen dnevni odmerek: 1-2 kapsuli
Za 30-60 dni.

Dnevno u┼żivanje Omega 3 kapsul ti bo koristilo pri:

– ni┼żanju krvnega tlaka,
– upo─Źasnevanju┬árazvoja oblog v arterijah,
– zmanj┼íanju┬ámo┼żnosti nenormalnega sr─Źnega ritma,
– zmanj┼íanju┬áverjetnosti sr─Źnega infarkta in mo┼żganske kapi,
– depresiji,
– te┼żavami s ko┼żo,
– izgubi spomina in disleksiji.

Jup, #omega3 je zakon ­čĺ¬

OPIS

Valens Omega 3 Forte je inovativno prehransko dopolnilo v obliki kapsul, ki vsebuje visoke vrednosti nenasi─Źenih omega 3 ma┼í─Źobnih kislin iz najkakovostnej┼íega ribjega olja. Ena kapsula vsebuje 1000 mg naj─Źistej┼íega in najkakovostnej┼íega ribjega olja s kar 80 % omega 3 ma┼í─Źobnih kislin, od katerih prevladujeta eikozapentaenojska kislina (EPK) in dokozaheksaenojska kislina (DHK).

EPK in DHK prispevata k normalnemu delovanja srca, DHK pa ima vlogo tudi pri ohranjanju vida in delovanju mo┼żganov, pri ─Źemer koristne u─Źinke dose┼żemo z dnevnim vnosom 250 mg DHK oz. DHK in EPK. Izdelek je primeren tudi za nose─Źnice ÔÇô zadostni vnosi omega-3 ma┼í─Źobnih kislin (ob 250 mg ┼íe dodatnih 200 mg DHK) imajo vlogo pri razvoju ploda. Kapsule Valens Omega 3 Forte vsebujejo kar 400 mg EPK in 300 mg DHK.

Valens Omega 3 Forte kapsule vsebujejo ribje olje priznanega proizvajalca s certifikatom FOS (Friend of the Sea), ki zagotavlja, da so ribe ulovljene na trajnostni na─Źin. Ribje olje je pridobljeno s posebnim postopkom, ki zagotavlja, da je olje bolj stabilno in manj oksidirano. Olje je podvr┼żeno ┼íe postopku purifikacije, s katerim se iz olja odstranijo te┼żke kovine, toksini in ostale ne─Źisto─Źe. Izdelki so tudi redno testirani na vsebnost te┼żkih kovin in toksine in so podvr┼żeni stro┼żjim standardom, kot so zakonsko predpisani v EU.

Omega 3 ma┼í─Źobne kisline
Omega 3 so nenasi─Źene ma┼í─Źobne kisline, ki so sestavni del ma┼í─Źob. Med omega 3 uvr┼í─Źamo alfa-linolensko kislino (ALK), eikozapentaenojsko kislino (EPK) in dokozaheksaenojsko kislino (DHK). Omega-3 so (poleg omega 6) esencialne ma┼í─Źobne kisline, kar pomeni da jih ─Źlove┼íko telo nujno potrebuje za normalno delovanje. Ker jih organizem ne more tvoriti sam, jih v telo lahko vnesemo le s hrano. Medtem ko uravnove┼íena prehrana obi─Źajno zado┼í─Źa za pokritje potreb organizma po ALK, DHK in EPK lahko predstavljata problem ÔÇô njun vir so namre─Ź le ribe, ribja olja ter prehranski dodatki.

Valens Omega 3 Forte
Za doseganje pozitivnih u─Źinkov omega 3 ma┼í─Źobnih kislin na ─Źlove┼íko zdravje strokovnjaki priporo─Źajo dnevni vnos vsaj 250 mg DHK in EPK na dan. Valens Omega 3 Forte vsebuje kar 400 mg EPK in 300 mg DHK, kar je izredno visoka koncentracija. Kapsule zagotavljajo izredno ─Źistost ÔÇô vsebujejo najkakovostnej┼íe ribje olje s kar 80 % omega 3 ma┼í─Źobnih kislin, kar pomeni, da izdelek ne vsebuje drugih primesi oz. drugih nezdravih ma┼í─Źob.

Najvišji standardi kakovosti
Valens Omega 3 Forte kapsule ustrezajo najstro┼żjim standardom kakovosti. Redno so testirane na prisostnost morskih kontaminantov in te┼żkih kovin, izvajamo tudi stabilnostne teste, ki zagotavljajo, da je izdelek sve┼ż in varen za uporabo. Surovina nosi tudi IFOS certifikat.