Valens Inozitol v prahu 83g

21.90

Prehransko dopolnilo za ┼żenske s 100 % ─Źistim inozitolom v prahu.

Pakiranje: 83 g
Priporo─Źen dnevni odmerek: 3 g (1 zravnana ─Źajna ┼żli─Źka)
Za 25 dni.

Pozitivni u─Źinki u┼żivanja Inozitola:

  • izbolj┼ía plodnost pri ┼żenskah s PCOS (sindrom policisti─Źnih jaj─Źnikov),
  • zmanj┼ía anksioznost z vplivom na serotonin,
  • pomaga pri nadzoru krvnega sladkorja z izbolj┼íanjem ob─Źutljivosti na inzulin,
  • zmanj┼ía simptome depresije.

 

Ugotovljena je bila tudi pomembna vloga inozitola za ┼í─Źitnico, saj pomaga normalizirati ravni hormona TSH (tirotropin ali ┼í─Źitnico spodbujajo─Źi hormon) in s tem uravnava nastajanje ┼í─Źitni─Źnih hormonov T3 in T4.

 

OPIS

Valens Inozitol je inovativno prehransko dopolnilo za ┼żenske, ki vsebuje 100 % ─Źisti inozitol v prahu. Inozitol je sestavina celi─Źnih membran in telesu lastna snov, ki jo telo po naravni poti tvori iz glukoze. V telesu in naravi se nahaja v razli─Źnih oblikah. Valens Inozitol vsebuje edinstveno kombinacijo mio-inozitola in D-kiro-inozitola v razmerju 40:1, za katero obstaja najve─Ź klini─Źnih raziskav in dokazov o u─Źinkovitosti. Obe obliki inozitola v izdelku sta pridobljeni iz naravnih rastlinskih virov (koruza in ro┼żi─Źi).

Dnevni odmerek vsebuje 2800 mg mio-inozitola in 70 mg D-kiro inozitola. Klini─Źne ┼ítudije so pokazale u─Źinkovitost podobnih odmerkov.

Sestavine

Mio-inozitol, D-kiro-inozitol.

Brez sladkorja, glutena, barvil, arom, sladil in konzervansov. Zaradi mo┼żnih sprememb priporo─Źamo, da sestavo izdelka preverite neposredno na embala┼żi.