Neostrata Skin Active Eksfoliacijska tekočina 125ml

36.99

Revitalizirajoče, peneče čistilo za obraz, ki naredi piling in globoko očisti vaše pore ter hkrati učinkovito odstrani maščobo in ličila.

OPIS

Zakaj deluje?
Globoko očistite svoje pore! Odstranjuje olje. Odstranjuje ličila. Odstranjuje ostanke. To penasto čistilo za obraz je oblikovano za izboljšanje teksture in čistosti kože s polihidroksi kislinami, vključno z maltobionsko kislino, za katero je znano, da lušči in odstranjuje umazanijo iz por. Vsebuje koncentriran botanični kompleks izvlečkov aloje, kamilice, kumare in rožmarina, ki prav tako pomaga osvežiti in poživiti vašo kožo.

Glukonolakton: polihidroksi kislina (PHA), ki je naravno prisotna v koži in zagotavlja učinke proti staranju in nežen piling brez občutljivosti na sonce. Je dobrodošla izbira za občutljive tipe kože, saj krepi bariero kože za vlago, zaradi česar je bolj prožna, hkrati pa zagotavlja močne antioksidativne koristi.

Maltobionska kislina: del družine polihidroksi kislin (PHA) in je pridobljena iz naravnih sladkorjev. Z nežnim pilingom pomaga zmanjšati videz linij in gub, razbarvanje, razširjene pore in hrapavost, hkrati pa pritegne vlago za dodatno hidracijo in udobje.

Če iščete rezultate z nežnim pilingom, bo Exfoliating Wash zagotovo vaš novi BFF za nego kože!

Dermatološko & Alergo testiran. Brez mila. Brez dišav.