Neostrata Skin Active Retinol Repair Complex 30ml

68.99

Retinol + prehrana + hidracija = popolnoma nov občutek! Ta močan nočni serum z retinolom zmanjša možnost draženja (ki je običajno povezano z retinolom) s hranilno Centella Asiatica in vlaži s hialuronsko kislino. Rezultat je bolj gladka in enakomerna koža.

Primerno za suh, normalen in masten tip kože. Ta izdelek je idealen za tiste, ki želijo močne prednosti retinola proti staranju, hkrati pa zmanjšajo možnost draženja, ki je povezano s tradicionalnimi formulami retinola.

OPIS

Zakaj deluje
Retinol serum, na novo izumljen! Ta formula naslednje generacije združuje vse močne prednosti retinola, ki jih imate radi, hkrati pa pomaga zmanjšati draženje in razkrije bolj gladko, navlaženo kožo bolj enakomernega videza. Njegova lahka, nemastna formula gladko drsi po koži in se stopi v kožo ter pusti mehak, sijoč zaključek. Ta serum je zasnovan tako, da vidno zmanjša starostne pege in gube z močno formulacijo 0,3 % čistega retinola, 4 % niacinamida in 2 % neoglukozamina, hkrati pa spodbuja prehrano in vlaženje s Centella Asiatica in hialuronsko kislino.

0,3 % čistega retinola: oblika močnega antioksidanta vitamina A. To je ena izmed glavnih sestavin dermatologov za akne, gube, poškodbe zaradi sonca, razširjene pore in drugo. Retinol kot glavni piling poveča obnavljanje kože, tako da se koža nenehno lušči z dolgočasnih celic, kar razkriva zdravo, bolj sijočo kožo spodaj. Retinol cilja tudi na kolagen, kar zmanjša videz drobnih linij in gub.

4% niacinamid: Zmanjša videz starostnih peg.

2% NeoGlucosamine: znano po vidno čvrsti koži. Nežno naredi piling, da zgladi videz drobnih linij in gub ter izboljša videz fotostarane kože.

Centella Asiatica (tigrova trava): botanični antioksidant pomirja in uravnoveša reaktivno dehidrirano kožo, hkrati pa ščiti pred izsušitvijo okoljskih agresorjev.

Hialuronska kislina: deluje kot močan vlažilec, ki zagotavlja polno hidracijo.

Brez dišav. Dermatološko & Alergotestiran. Preizkušeno na vseh tonih kože.