Neostrata Bionski losjon 200ml

43.99

Neostrata Bionic Lotion izdatno navlaži še tako suho kožo na obrazu ali telesu. Hidratantni losjon Neostrata Bionic je primeren za negovanje suhe in zelo suhe kože.

OPIS

Delovanje Bionic Lotion Hidratantni losjona

Neostrata Bionic je primeren za negovanje suhe in zelo suhe kože. Priporočena je tudi za nego kože pri bolnikih, ki imajo ekcem na obrazu ali telesu. Uporabite jo lahko kot dodatno oskrbo za kožo, če jemljete zdravila, za katera je znano, da izsušujejo kožo. Z uporabo losjona boste vašo kožo dobro pripravili tudi na različne posege, ki povzročijo draženje kože. Lahko pa ga uporabite tudi za oskrbo kože po posegih. Losjon z bogato teksturo in izredno vlažilnim učinkovanjem je prava izbira za tiste, ki si po nanosu izdelka ne želite neprijetnega mastnega občutka. Za vlaženje poskrbi antioksidativno delovanje PHA, ki privlači in veže vlago v vrhnji sloj kože. Ob tem antioksidativno delovanje pripomore tudi k lajšanju težav, ki nastanejo zaradi vplivov okolja in okdisacije kože. Losjon za obraz, vrat, dekolte in telo klinično dokazano navlaži suho kožo in izboljša rdečico in luščenje, ki je povezano z vnetji kože. Prepustite se kombinaciji glukolnolaktona, laktobionske kisline ter vitamina E, da poskrbijo za vašo suho kožo in uspešno zmanjšajo vidne znake staranja.

Uporaba losjona

Za optimalno vlaženje vaše suhe kože priporočamo, da losjon nanesete dvakrat na dan, na obraz, vrat, dekolte in telo. Z nežnimi gibi enakomerno razporedite losjon in vtirajte tako dolgo, da se vpije. Priporočamo vam, da na kožo nanesete tudi kremo z ustreznim zaščitnim faktorjem.