Strokovni set za posvetlitev in enakomerni ten kože (Dermaceutic)

51.45

Expert kit je odličen za popolno nego vaše kože. Vsebuje manjše pakiranje produktov (travel size) kar je odlično za potovanja ali za vse, ki želijo linijo najprej preizkusiti. Po enem mesecu uporabe produktov (za toliko časa zadošča set) boste namreč točno vedeli kako vam linija odgovarja ter po porabi in potrebi dokupili originalne embalaže.

OPIS

Set vsebuje:

ZA ČIŠČENJE KOŽE – Foamer 15 je strokovno čistilo, ki odstranjuje nečistoče in odmrle kožne celice. Idealen je za pripravo kože na kemični piling, kožo očisti, osveži, zoži pore ter pusti sijoč videz. Dober piling pomaga pri odstranjevanju odmrlih kožnih celic, kar omogoča globlje prodiranje izdelkov do potrebnih kožnih plasti. Prav tako bo povečal celični promet , kar bo pripomoglo k oživitvi kože in njenemu čim bolj optimalnemu delovanju.

ANTIOKSIDANTI – C25 krema vsebuje koncentracijo antioksidantov, ki prispevajo k preprečevanju poškodb prostih radikalov. Poškodbe kože s prostimi radikali so eden glavnih dejavnikov pigmentacijskih motenj. S kompleksom vitamina C, polifenoli in vitaminom A; C25 Cream prinaša številne kožne odzive, ki so potrebni za optimalno okrevanje in izboljšajo rezultate zdravljenja. Krema spodbuja nastajanje kolagena in elastina, vitamin C je ključnega pomena za sintezo kolagena. Uporaba antioksidantov bo zmanjšala nastanek negativnih kožnih odzivov kot so hiperpigmentacije različnih vzrokov.

ZA STIMULIRANJE KOŽE – Light Ceutic je priporočljiv za dolgočasno kožo in nepravilno polt, kožo pa sija z usklajenim tonom kože. Pomemben element pri pripravi kože za zdravljenje pigmentacije je tudi kozmetika, ki vsebuje zaviralce tirozinaze. Zaviralci tirozinaze preprečujejo, da bi melanociti proizvajali nadaljnji melanin.

• Z zaviralci tirozinaze so vaši melanociti v mirnem stanju in zato ne bodo negativno reagirali na zdravljenje.
• Brez zaviralcev tirozinaze je možno, da se melanociti na zdravljenje odzovejo tako, da proizvedejo več melanina, kar lahko privede do povratne pigmentacije.

ZA ZAŠČITO PRED SONCEM – Vsakodnevna in redna uporaba kreme z zaščitnim faktorjem, ki blokira tako UVA kot UVB žarke. To je treba uporabljati vsak dan, tudi če ne nameravate biti na prostem, saj ste tudi, ko vozite ali sedite za pisalno mizo, izpostavljeni UV žarkom. Sun Ceutic 50+ ščiti kožo pred UV žarki in vključuje hidratantne in pomirjujoče sestavine.

Opozorila:
Ponudnik ne odgovarja za škodo ter eventualne zdravstvene težave, ki bi uporabniku nastale, ker je ponudniku pri nakupu posredoval napačne, lažne, nepopolne ali neažurne podatke, ki se nanašajo na uporabnika.

Posebno opozorilo: Zaradi visoke koncentracije aktivnih sestavin, se v izogib neželenim reakcijam pred nakupom tega Dermaceutic izdelka posvetujte pri našem strokovnjaku za kožo.