Strokovni set za pospešeno obnovo kože (Dermaceutic)

51.45

Expert kit je odličen za popolno nego vaše kože. Vsebuje manjše pakiranje produktov (travel size) kar je odlično za potovanja ali za vse, ki želijo linijo najprej preizkusiti. Po enem mesecu uporabe produktov (za toliko časa zadošča set) boste namreč točno vedeli kako vam linija odgovarja ter po porabi in potrebi dokupili originalne embalaže.

OPIS

Set vsebuje:

ZA ČIŠČENJE KOŽE – Foamer 15 strokovno čistilo, ki odstranjuje nečistoče in odmrle kožne celice. Idealen je za pripravo kože na kemični piling, kožo očisti, osveži, zoži pore ter pusti sijoč videz. Dober piling pomaga pri odstranjevanju odmrlih kožnih celic, kar omogoča globlje prodiranje izdelkov do potrebnih kožnih plasti. Prav tako bo povečal celični promet , kar bo pripomoglo k oživitvi kože in njenemu čim bolj optimalnemu delovanju.

ANTIOKSIDANTI – C25 krema vsebuje koncentracijo antioksidantov, ki prispevajo k preprečevanju poškodb prostih radikalov. Poškodbe kože s prostimi radikali so eden glavnih dejavnikov pigmentacijskih motenj. S kompleksom vitamina C, polifenoli in vitaminom A; C25 Cream prinaša številne kožne odzive, ki so potrebni za optimalno okrevanje in izboljšajo rezultate zdravljenja. Krema spodbuja nastajanje kolagena in elastina, vitamin C je ključnega pomena za sintezo kolagena. Uporaba antioksidantov bo zmanjšala nastanek negativnih kožnih odzivov kot so hiperpigmentacije različnih vzrokov.

ZA STIMULIRANJE KOŽE – Turn Over krema pospešuje delovanje katerega koli tretmaja, saj odstranjuje odmrlo kožo, kar omogoča enakomeren prodor kemičnih pilingov ali sestavin v kožo. Krema se uporablja ponoči, ko se naša koža regenerira. Glikolna kislina, kot glavna sestavina v kremi bo spodbudila celice fibroblaste kar bo pripomoglo k sintezi kolagena.

ZA ZAŠČITO PRED SONCEM – K Ceutic je najpomembnejši izdelek v kompletu, saj kožo pomirja s svojim kompleksom K, glikoproteini koži omogoča hitrejše okrevanje, vitamin E in vitamin C bosta omogočil zaščito. Kompleks K je odličen za blaženje rdečice – zato ga je mogoče uporabiti po kakršni koli estetski negi. Strokovnjaki so prepričani, da obstaja majhno tveganje za PIH, če bolniki ta izdelek uporabljajo ves čas okrevanja. K Ceutic vsebuje tudi 50 SPF. Vsakodnevna in redna uporaba kreme z zaščitnim faktorjem, ki blokira tako UVA kot UVB žarke. To je treba uporabljati vsak dan, tudi če ne nameravate biti na prostem, saj ste tudi, ko vozite ali sedite za pisalno mizo, izpostavljeni UV žarkom.

Opozorila: Ponudnik ne odgovarja za škodo ter eventualne zdravstvene težave, ki bi uporabniku nastale, ker je ponudniku pri nakupu posredoval napačne, lažne, nepopolne ali neažurne podatke, ki se nanašajo na uporabnika.

Posebno opozorilo:
Zaradi visoke koncentracije aktivnih sestavin, se v izogib neželenim reakcijam pred nakupom tega Dermaceutic izdelka posvetujte pri našem strokovnjaku za kožo.