Set za nečisto, problematično in mastno kožo s širokimi porami (Oxybiome/Actibiome set)

51.45

Popolni dvojček za podporo kožne mikrobiote, ki je osnova za zdravo in lepo kožo! Odlična izbira za vse, ki se borite z mastno kožo. Oba Dermaceutic produkta podpirata naravno mikrobioto kože in sta v kombinaciji izjemno učinkovita proti nečistočam in mozoljem. Set vsebuje še okolju prijazno toaletno torbico in dve koži prijazni bombažni blazinici za čiščenje kože.

Set ni del stalne ponudbe, zato je ponudba omejena na obstoječo zalogo, zato si hitro zagotovi svoj set!

OPIS

Komplet je zasnovan za mastno kožo, široke pore, problematično in nečisto kožo, ter kožo, nagnjeno k aknam. Vključuje bistvene elemente za spodbujanje zdravega sijočega videza kože.

Uporaba

1. korak: Očistite kožo z micelarno vodo Oxybiome, ki učinkovito odstrani ličila in očisti kožo. Z redno uporabo se bo zmanjšala rdečica in mikrobiota kože bo ustrezno podprta.

2. korak: Kožo stimulirajte z nočno kremo Actibiome, ki učinkovito čisti pore, odpravlja nepravilnosti kože in pordelost. 

OXYBIOME DERMACEUTIC MICELARNA VODA

Oxybiome micelarno vodo uvrščamo v linijo PURIFY, saj učinkovito očisti kožo ter odstranjuje ličila. Namenjena je vsakodnevnemu čiščenju kože, za vse vrste kože ter posebej primerna za dehidrirane in občutljive kože z vidno rdečico. Kožo izjemno lepo očisti, osveži in je super rešitev za vse z mastno kožo.

Prednosti:

  • Odstrani ličila
  • Očisti kožo
  • Podpira naravno kožno mikrobioto

 

ACTIBIOME

Actibiome je stimulativna nočna krema, ki je idealna za vse, ki vas muči aknasta in mastna koža. Kožo očisti, naredi nežen piling in odpravi nepravilnosti. Glikolna in salicilna kislina, ki delujeta keratolitično, odstranita odmrle celice povrhnjice in odmašita pore. Actibiome podpira naravno mikrobioto kože v boju proti škodljivim bakterijam in pri odstranjevanju odvečnega sebuma. Krema zoža in očisti pore, vidno zmanjša pordelost in odpravlja nepravilnosti.

KLINIČNA ŠTUDIJA

100% prostovoljcev raziskave meni, da je njihova koža po rutini bolj zdrava in sijoča.*
100% prostovoljcev raziskave se strinja, da rutina zoži pore, zmanjša nepravilnosti in rdečico.*
100% prostovoljcev raziskave se strinja, da rutina gladi kožo in oža pore.*
65% zmanjšanje papul pri uporabi v kombinaciji z micelarno vodo Oxybiome.*

*In vivo študija Actibiom-a v kombinaciji z Oxybiome-om pri 23 prostovoljcih 28 dni. Evropska neodvisna organizacija za klinične raziskave.