Strokovni set proti staranju kože (Dermaceutic)

51.45

21 dnevni strokovni set Dermaceutic – Age defense proti staranju kože. Expert kit je odličen za popolno nego vaše kože. Vsebuje manjše pakiranje produktov (travel size) kar je odlično za potovanja ali za vse, ki želijo linijo najprej preizkusiti. Po enem mesecu uporabe produktov (za toliko časa zadošča set) boste namreč točno vedeli kako vam linija odgovarja ter po porabi in potrebi dokupili originalne embalaže.

OPIS

Set vsebuje sledeče Dermaceutic izdelke:

ZA ČIŠČENJE – Foamer 15 čistilo, ki odstranjuje nečistoče in odmrle kožne celice. Idealen je za pripravo kože na kemični piling, kožo očisti, osveži, zoži pore ter pusti sijoč videz.

ZA STIMULIRANJE KOŽE – Turn Over kremo, ki pospešuje delovanje katerega koli tretmaja, saj odstranjuje odmrlo kožo, kar omogoča enakomeren prodor kemičnih pilingov ali sestavin v kožo. Krema se uporablja ponoči, ko se naša koža regenerira. Glikolna kislina, kot glavna sestavina v kremi bo spodbudila celice fibroblaste kar bo pripomoglo k sintezi kolagena.

ZA VLAŽENJE IN OBNAVLJANJE – Regen Ceutic, ki pospešuje obnovo povrhnjice po estetskem zdravljenju. Kožo primerno neguje in učvrsti. Regen Ceutic je priporočljiv za občutljivo, dehidrirano in starajočo se kožo. Aktivna formula pospešuje obnovo kože in zagotavlja optimalno vlaženje, pomirjanje, učvrstitev in vrhunsko udobje kože.

ZA ZAŠČITO PRED SONCEM – Sun Ceutic 50+. Vsakodnevna in redna uporaba kreme z zaščitnim faktorjem, ki blokira tako UVA kot UVB žarke. Kremo je treba uporabljati vsak dan, tudi če ne nameravate biti na prostem, saj ste tudi, ko vozite ali sedite za pisalno mizo, izpostavljeni UV žarkom. Sun Ceutic 50+ ščiti kožo pred UV žarki in vključuje hidratantne in pomirjujoče sestavine.

Opozorila:
Ponudnik ne odgovarja za škodo ter eventualne zdravstvene težave, ki bi uporabniku nastale, ker je ponudniku pri nakupu posredoval napačne, lažne, nepopolne ali neažurne podatke, ki se nanašajo na uporabnika.

Posebno opozorilo:
Posebno opozorilo: Zaradi visoke koncentracije aktivnih sestavin, se v izogib neželenim reakcijam pred nakupom tega Dermaceutic izdelka posvetujte pri našem strokovnjaku za kožo.