Propolis (Valens Natur ustno pršilo)

7.99

100 % naravno prehransko dopolnilo v obliki ustnega pršila, ki omogoča enostavno in natančno odmerjanje. Vsebuje standardizirani izvleček čebeljega propolisa na vodni osnovi in je primeren tudi za otroke od dopolnjenega 1. leta starosti.

Okus: limona in med
Pakiranje: 25 ml
Priporočen dnevni odmerek: 4 razprški
Za 30 dni.

OPIS

Valens Propolis Natur je 100 % naravno prehransko dopolnilo v obliki ustnega pršila, ki omogoča enostavno in natančno odmerjanje. Vsebuje standardizirani izvleček čebeljega propolisa, ki zagotavlja stalno vsebnost bioflavonoidov. Ker je narejen na vodni osnovi in ne vsebuje alkohola in konzervansov, je primeren tudi za otroke od dopolnjenega 1. leta starosti. Kombinacija naravne arome limone in medu izdelku daje zelo prijeten okus.

Bioflavonoidi
Za delovanje propolisa so najpomembnejši t.i. bioflavonoidi. To so snovi, ki jih za zaščito pred mikroorganizmi in drugimi škodljivimi snovmi iz okolja tvorijo rastline, čebele pa jih v propolis vnesejo z rastlinskimi smolami. Ker je kakovost propolisa odvisna predvsem od bioflavonoidov, ki zaradi svojih lastnosti vse večji pomen dobivajo tudi v naši prehrani, je še posebej pomembno, da je njihova vsebnost v propolisu kvantitativno ovrednotena.

V Valensu smo zato razvili izdelek s standardiziranim izvlečkom propolisa, ki zagotavlja točno določeno in stalno vsebnost bioflavonoidov v dnevnem odmerku. Izraženi so kot galangin, ki je eden od najbolj raziskanih in dokazano učinkovitih flavonoidov.