Omega 3 Vegan (Valens kapsule)

27.99

Kapsule z visoko vsebnostjo nenasičene omega-3 maščobne kisline DHK, ki prispeva k delovanju možganov in ohranjanju vida. Iz prečiščenega algalnega olja.

Pakiranje: 60 kapsul
Priporočen dnevni odmerek: 1-2 kapsuli
Za 30-60 dni.

Dnevno uživanje Omega 3 vegan kapsul ti bo koristilo pri:

– nižanju krvnega tlaka,
– upočasnevanju razvoja oblog v arterijah,
– zmanjšanju možnosti nenormalnega srčnega ritma,
– zmanjšanju verjetnosti srčnega infarkta in možganske kapi,
– depresiji,
– težavami s kožo,
– izgubi spomina in disleksiji.

Jup, #omega3 je zakon 💪

OPIS

Prehransko dopolnilo Valens Omega 3 Vegan je vir visoke vrednosti omega 3 maščobne kisline DHK (dokozaheksaenojske kisline), ki ima vlogo pri delovanju možganov in ohranjanju vida. Ena kapsula vsebuje kar 250 mg DHK iz algalnega olja, zaradi česar je izdelek primeren tudi za vegane.

Valens Omega 3 Vegan vsebuje olje iz morskih alg rodu Schizochytrium, ki predstavljajo trajnostni rastlinski vir omega 3 maščobnih kislin. Kapsule so majhne in enostavne za uživanje, ne vsebujejo morskih kontaminantov ter ne povzročajo neprijetnega spahovanja.

Omega 3 maščobne kisline
Omega 3 so nenasičene maščobne kisline, ki so sestavni del maščob. Med omega-3 uvrščamo alfa-linolensko kislino (ALK), eikozapentaenojsko kislino (EPK) in dokozaheksaenojsko kislino (DHK). Omega-3 so (poleg omega-6) esencialne maščobne kisline, kar pomeni da jih človeško telo nujno potrebuje za normalno delovanje. Ker jih organizem ne more tvoriti sam, jih v telo lahko vnesemo le s hrano. Medtem ko uravnovešena prehrana običajno zadošča za pokritje potreb organizma po ALK, DHK in EPK lahko predstavljata problem – njun vir so namreč le ribe, ribja olja ter prehranski dodatki.

Valens Omega 3 Vegan
Za doseganje pozitivnih učinkov omega-3 maščobnih kislin na delovanje in razvoj možganov ter ohranjanje vida strokovnjaki priporočajo dnevni vnos vsaj 250 mg DHK. Kapsule Valens Omega-3 Vegan vsebujejo 250 mg DHK, zagotavljajo pa tudi izredno čistost – vsebujejo najkakovostnejše prečiščeno algalno olje in so brez drugih primesi oz. drugih nezdravih maščob.

Najvišji standardi kakovosti
Valens Omega 3 Vegan kapsule ustrezajo najstrožjim standardom kakovosti. Redno so testirane prisostnost morskih kontaminantov, izvajamo tudi stabilnostne teste, ki zagotavljajo, da je izdelek svež in varen za uporabo.