Neostrata Tri- Therapy Lifting Serum

72.99

Iščeš večnamenski serum, ki obravnava težave, kot so neenakomeren ten kože, groba tekstura, drobne gubice in ohlapna koža? Tri-Therapy Lifting Serum je naš najboljši serum za obravnavanje teh razsežnosti staranja kože v kateri koli starosti.

Idealen za suh, normalen in masten tip kože.

 

OPIS

Zakaj deluje?
Naj ta serum opravi vse težke naloge! Tri-Therapy Lifting Serum je močna učvrstitvena formula, ki obnavlja ten kože z nežnim pilingom, kar ima posledico večje svetlosti kože. Idealno za tiste, ki želijo vidno povečati volumen, narediti piling in obnoviti površinsko teksturo kože podnevi in ​​ponoči. Ta svilnat serum brez olja se čudovito vpije v kožo in vidno poveča volumen ter zgladi videz gub in gubic.

Glukonolakton: polihidroksi kislina (PHA), ki je naravno prisotna v koži in zagotavlja učinke proti staranju in nežen piling brez občutljivosti na sonce. Je dobrodošla izbira za občutljive tipe kože.

Aminofil: revolucionarni derivat aminokislin, ki je rešitev sestavine za povečanje vidnega volumna, polnjenje in učvrstitev videza kože. Usmerjen je na izrazne gube, kot so namršene (glabelarne) gube, brazde, nazolabialne gube in gube.

LMW hialuronska kislina: hialuronska kislina je naravni glikozaminoglikan (GAG), ki ga najdemo v podporni matriki kože. Pri lokalni uporabi deluje kot vlažilec in hidrira na površini kože. Zaradi svoje edinstvene majhnosti hialuronska kislina LMW (z nizko molekulsko maso) prodre v površino kože, da pritegne vlago in zagotavlja vlaženje za vidno izboljšanje teksture kože.