Neostrata Skin Active Antioksidantni serum 30ml

45.90

Neostrata Skin Active Antioksidantni serum vsebuje 8 močnih antioksidantov, ki delujejo proti poškodbam, nastalih zaradi prostih radikalov. Po izpostavljanju UV žarkom v koži nastanejo prosti radikali, ki so glavni vzrok staranja kože.

OPIS

Kdaj uporabiti serum za obraz Skin Active Antioxsidant Defense?

Ko želite povečati učinkovitost običajne nege obraza ko želite kožo zaščititi pred poškodbami, ki nastanejo zaradi sonca.

Uporaba seruma

Serum uporabite na očiščenem obrazu. Nanesite ga s konicami prstov na celoten obraz in vrat ali samo na želene dele. S prsti ga vtrite v obraz in počakajte, da se vpije. Uporabite ga lahko pod vašo običajno kremo za obraz.

Delovanje Skin Active Antioxsidant Defense seruma za obraz

Serum za obraz Neostrata vsebuje kar 8 antioksidantov. Njihova naloga je, da zaščitijo kožo pred poškodbami, ki nastanejo zaradi prostih radikalov. Za zaščito poskrbita predvsem prisotna maltobionska kislina in glukonolakton. Prosti radikali nastanejo po izpostavljenosti soncu oziroma UV žarkom in ti prosti radikali so glavni vzrok za staranje kože. Serum Skin Active Antioxsidant Defense učinkuje na pet vrst prostih radikalov. Po uporabi seruma bo DNA v jedrih celic ostal nepoškodovan, celične membrane pa bodo zaščitene. Prisoten ekstrat zelenega čaja prispeva k manjši pojavnosti vnetji.