Dermaceutic Mask 15 | Antiseptična piling maska z glino

63.90

Dermaceutic Mask 15 Antiseptična Piling maska z glino odstrani odmrle celice in odvečni sebum, očisti povrhnjico in pore, matira kožo, zoža pore.

OPIS

Dermaceutic Mask 15 antiseptična Piling maska z glino odstrani odmrle celice in odvečni sebum, očisti povrhnjico in pore, matira kožo, zoža pore. Posebej primerna je za mešano, mastno kožo, nečisto, aknasto kožo. Uporaba: 1x na teden nanesemo na očiščen obraz tanek sloj maske. Pustimo delovati od 2 do max.5 minut (minute stopnjujemo iz postopka v postopek) in speremo z vodo. Ne nanašamo okrog oči. Ni primerna za otroke do 3 leta. Izogibamo se direktni izpostavljenosti soncu.

Posebno opozorilo
Zaradi visoke koncentracije aktivnih sestavin, se v izogib neželenim reakcijam pred nakupom tega Dermaceutic izdelka posvetujte pri našem strokovnjaku za kožo.

Izključitev odgovornosti
Ponudnik ne odgovarja za škodo ter eventualne zdravstvene težave, ki bi uporabniku nastale, ker je ponudniku pri nakupu posredoval napačne, lažne, nepopolne ali neažurne podatke, ki se nanašajo na uporabnika.

INCI sestavine
Aqua (Water), Glycolic Acid, Bentonite, Glyceryl Stearate, Kaolin, Cetyl Palmitate, Cetearyl Alcohol, Ethylhexyl Palmitate, Glycerin, CI 77891 (Titanium Dioxide), PEG-40 Stearate, Salicylic Acid, Disodium Cocoamphodiacetate, Cocamidopropyl Betaine, Xanthan Gum, Sodium Chloride, Sodium Glycolate, Tetrasodium EDTA, Octadecyl Di-T-Butyl-4-Hydroxyhydrocinnamate. Zaradi možnih sprememb priporočamo, da sestavo izdelka preverite neposredno na embalaži.