Krema za aknasto ko┼żo (Dermaceutic Actibiome)

47.90

Actibiome je u─Źinkovita no─Źna krema za ko┼żne nepravilnosti. Inovativna formula zo┼ża in odma┼íi pore zaradi keratoliti─Źnega delovanja glikolne in salicilne kisline.

Glavne prednosti:

ÔÇó Pomanjkljivosti ko┼że in pordelost se vidno zmanj┼íajo.
ÔÇó Zo┼żane pore in gladek videz ko┼że.
ÔÇó Ko┼żna mikrobiota je podprta za ─Źisto in zdravo ko┼żo.

OPIS

Actibiome je stimulativna no─Źna krema, ki je idealna za me┼íano, mastno in ko┼żo nagnjeno k aknam.┬á Ko┼żo o─Źisti, naredi ne┼żen piling in odpravi nepravilnosti. Je tudi odli─Źna krema za aknasto ko┼żo. Glikolna in salicilna kislina, ki delujeta keratoliti─Źno, odstranita odmrle celice povrhnjice in odma┼íita pore. Actibiome podpira naravno mikrobioto ko┼że v boju proti ┼íkodljivim bakterijam in pri odstranjevanju odve─Źnega sebuma. Krema zo┼ża in o─Źisti pore, vidno zmanj┼ía pordelost in odpravlja nepravilnosti.

KLINIČNA ŠTUDIJA

100% prostovoljcev raziskave meni, da je njihova ko┼ża po rutini bolj zdrava in sijo─Źa.*
100% prostovoljcev raziskave se strinja, da rutina zo┼żi pore, zmanj┼ía nepravilnosti in rde─Źico.* 100% prostovoljcev raziskave se strinja, da rutina gladi ko┼żo in o┼ża pore.*
65% zmanjšanje papul pri uporabi v kombinaciji z micelarno vodo Oxybiome.*

*In vivo ┼ítudija Actibiom-a v kombinaciji z Oxybiome-om pri 23 prostovoljcih 28 dni. Evropska neodvisna organizacija za klini─Źne raziskave.

Uporaba: Nanesemo zve─Źer na o─Źi┼í─Źen obraz. V kolikor za─Źutite pretirano ┼í─Źemenje prenehajte z uporabo. Odsvetujemo uporabo na iritirani, izredno tanki in razpokani ko┼żi. Izognite se predelu okrog o─Źi. Izognite se izpostavljanju soncu oz. poskrbite za SPF 50+ za┼í─Źito. Za ┼íe bolj┼íe rezultate Dermaceutic strokovnjaki priporo─Źajo uporabo v kombinaciji z micelarno vodo OXYBIOME.

Posebno opozorilo:

Zaradi visoke koncentracije aktivnih sestavin, se v izogib ne┼żelenim reakcijam pred nakupom tega Dermaceutic izdelka posvetujte pri na┼íem strokovnjaku za ko┼żo.

Izklju─Źitev odgovornosti

Ponudnik ne odgovarja za ┼íkodo ter eventualne zdravstvene te┼żave, ki bi uporabniku nastale, ker je ponudniku pri nakupu posredoval napa─Źne, la┼żne, nepopolne ali nea┼żurne podatke, ki se nana┼íajo na uporabnika.