Kolagen višnja (Valens Kolagen Premium, tekočina)

24.90

Edinstven izdelek za lepo in sijočo kožo, lase in nohte z inovativno kombinacijo ribjega kolagena in koencima Q10, ki klinično dokazano delujeta v sinergiji in prispevata k lepši koži ter podpirata lepoto od znotraj. Izdelek je obogaten še z vitamini A, C, biotinom ter cinkom in selenom.

Okus: višnja in vanilja
Pakiranje: 300 ml
Priporočen dnevni odmerek: 15 ml
Za 20 dni.

OPIS

Edini izdelek s kolagenom na slovenskem trgu z lastno klinično študijo

Valens Kolagen Premium vsebuje:

  • patentiran hidrolizirani ribji kolagen Peptan®
  • Q10Vital®, v Sloveniji razvito vodotopno obliko koencima Q10, ki klinično dokazano prispeva k lepši in bolj gladki koži,
  • dodatek vitaminov in mineralov za zdrave lase, kožo in nohte.

Vloga kolagena v telesu

  • Kolagen je človeškemu telesu lastna beljakovina oz. protein, ki se nahaja v koži, kosteh, hrustancu in vseh vezivnih tkivih. Telo ga do 20. leta proizvaja samo, a se njegova endogena proizvodnja s staranjem precej upočasni. Primanjkljaj kolagena je najprej viden na koži, laseh in nohtih, ki izgubijo čvrstost, sijaj in lepoto. Nadomestiti ga je mogoče le z dodatnim vnosom v obliki prehranskih dopolnil.

 

Kolagen Peptan®
Peptan® je ena od vodilnih znamk kolagena na svetu z največ kliničnimi študijami, ki potrjujejo njegovo kvaliteto in učinkovitost. Gre za izjemno čist in naravno bioaktiven kolagen v hidrolizirani obliki, pridobljen iz morskih rib. S procesom hidrolizacije se kolagen razbije v drobne delce (2000 Da), ki se mnogo lažje in bolje absorbirajo, s tem pa se nalagajo tam, kjer jih telo najbolj potrebuje. Kolagen Peptan® vsebuje kar 18 različnih aminokislin, ki so osnovni gradniki beljakovin. Približno 50 % aminokislin v izdelku predstavljajo glicin, prolin in hidroksiprolin, ki so tudi sicer zastopani v koži, kosteh in hrustancu.

Prednosti kombinacije kolagena in koencima Q10
Tako koencim Q10 kot kolagen, sta posamično zelo učinkovita v boju proti prvim znakom staranja, kar dokazujejo tudi izsledki uglednih raziskav. Klinične študije kažejo dobre rezultate rednega uživanja kolagena Peptana®, v Valensu pa smo z eno od preteklih študij že dokazali učinke rednega uživanja našega koencima Q10 (Q10Vital®) na koži.

Dokazali pa smo tudi učinkovitost izdelka Valens Kolagen Premium. Rezultati raziskave kažejo, da redno uživanje izdelka prispeva k:

  • višji gostoti usnjice
  • manjšemu deležu gub, še posebej na področju obraza okoli oči
  • bolj gladki koži
  • Hkrati je bilo dokazano, da koencim Q10 in kolagen delujeta v sinergiji, kar pomeni, da je njun učinek večji, kot če bi ju uživali posamično.

 

Učinki izdelka Valens Kolagen Premium
Kolagen Peptan® in Q10Vital® zmanjšujeta gube ter povečujeta čvrstost in elastičnost kože,
vitamin A in biotin prispevata k ohranjanju zdrave kože,
selen prispeva k ohranjanju zdravih las in nohtov,
cink prispeva k ohranjanju zdrave kože ter zdravih kosti
vitamin C ima vlogo pri nastajanju kolagena za normalno delovanje kosti ter hrustanca, ki je pomemben del sklepov vitamin C, cink in selen imajo tudi pomembno vlogo pri zaščiti celic pred oksidativnim stresom.

Zakaj je Valens Kolagen Premium prava izbira:
– Certifikat GMP zagotavlja sledljivost sestavin,
– vsebuje preverjeno najkvalitetnejše surovine,
– ima odličen okus,
– ima ugodno ceno (samo 1 € na dan!),
– izdelan je v Sloveniji,
– na voljo je v vseh lekarnah (kar je še dodaten dokaz kvalitete),
– je okolju prijazen (300 ml steklenica).