Strokovni set za nečisto, mastno in aknasto kožo (Dermaceutic)

51.45

Acne Prone Skin – 21 dnevni strokovni set za nečisto kožo je odličen za popolno nego vaše kože. Vsebuje manjše pakiranje produktov (travel size) kar je odlično za potovanja ali za vse, ki želijo linijo najprej preizkusiti. Po enem mesecu uporabe produktov (za toliko časa zadošča set) boste namreč točno vedeli, kako vam linija odgovarja ter po porabi in potrebi dokupili originalne embalaže.

OPIS

Set vsebuje:

ZA ČIŠČENJE KOŽE – Foamer 15 je čistilna pena z glikolno kislino, ki odstranjuje nečistoče in odmrle kožne celice. Idealen je za pripravo kože na kemični piling, kožo očisti, osveži, zoži pore ter pusti sijoč videz kože. Mask 15 vsebuje salicilno kislino, ki bo očistila kožo odvečne maščobe, odblokirala morebitne zamašene pore in odstranila zastoje / ogrce. Dober piling pomaga pri odstranjevanju odmrlih kožnih celic, kar omogoča globlje prodiranje izdelkov do potrebnih kožnih plasti. Prav tako bo povečal celični promet , kar bo pripomoglo k oživitvi kože in njenemu čim bolj optimalnemu delovanju.

ZA VLAŽENJE – Hyal Ceutic je krema za obnovo in intenzivno vlaženje kože. Pomaga izboljšati pregradno funkcijo in popravilo okvarjenega kislega plašča – vse to je ključno pri zdravljenju mastne kože in kože nagnjene k aknam. Z oskrbo kože s hialuronsko kislino se pregrada izboljša, zato se bo proizvodnja loja uravnotežila. Aloe vera, ki jo najdemo v kremi bo zmanjšala rdečico, hkrati pa deluje tudi kot antioksidant in lajša občutljivost, ki jo najdemo v vseh aknastih kožah. Hyal Ceutic deluje še posebej dobro po Maski 15, saj kožo pomirja in navlaži. Bolniki z mastno kožo navadno ne uporabljajo vlažilne kreme, saj menijo, da je njihova koža mastna in je zato ni treba vlažiti. Vendar je to velika napačna predstava in dejansko pride do prekomerne proizvodnje olja, ker v koži ni dovolj vlage. 

ZA ZAŠČITO PRED SONCEM – Vsakodnevna in redna uporaba kreme z zaščitnim faktorjem, ki blokira tako UVA kot UVB žarke. To je treba uporabljati vsak dan, tudi če ne nameravate biti na prostem, saj ste tudi, ko vozite ali sedite za pisalno mizo, izpostavljeni UV žarkom. Sun Ceutic 50+ ščiti kožo pred UV žarki in vključuje hidratantne in pomirjujoče sestavine, zaradi česar je idealen izdelek, ki pomaga izboljšati mastno / aknasto kožo. Izpostavljenost UV-žarkom bo povzročila vnetje, ki lahko povzroči več izbruhov. Sun Ceutic 50+ bo zaščitil kožo pred UVA in UVB, aloe vera pa bo preprečila vsa vnetja, ki jih povzroči izpostavljenost soncu. Sončna krema vsebuje tudi hialuronsko kislino , ki kožo ohranja hidrirano in zagotavlja, da pregradna funkcija ostane nedotaknjena, kar preprečuje TEWL.

Opozorila:
Ponudnik ne odgovarja za škodo ter eventualne zdravstvene težave, ki bi uporabniku nastale, ker je ponudniku pri nakupu posredoval napačne, lažne, nepopolne ali neažurne podatke, ki se nanašajo na uporabnika.

Posebno opozorilo: Zaradi visoke koncentracije aktivnih sestavin, se v izogib neželenim reakcijam pred nakupom tega Dermaceutic izdelka posvetujte pri našem strokovnjaku za kožo.