Dermaceutic Foamer 15 | Piling čistilna pena

45.90

Dermaceutic Foamer 15 je čistilna pena in piling hkrati primerna za pripravo kože na postopek kemičnega pilinga.

OPIS

Dermaceutic Foamer 15 je čistilna pena z dvojnim delovanjem. Čistilna pena in piling hkrati. Vsebuje 15% glikolne kisline s katero odstranimo nečistočo, loj in odmrle celice na povrhnjici kože. Kožo pripravi na nadaljnjo nego in jo naredi svilnato gladko. Brez parabenov in parfumov. Primerna za pripravo kože na postopek kemičnega pilinga, kože z neenakomerno teksturo, za mešane in nečiste kože.

Uporaba

Manjšo količino nanesete na suh obraz in pustite delovati 2 minuti, nato sperite z vodo. Uporabite 1-2x na dan. V kolikor začutite pretirano ščemenje prenehajte ali zmanjšajte uporabo. Odsvetujemo uporabo na iritirani, izredno tanki in razpokani koži. Izognite se predelu okrog oči in izognite se izpostavljanju soncu po nanosu.

Posebno opozorilo
Zaradi visoke koncentracije aktivnih sestavin v Dermaceutic Foamer 15, se v izogib neželenim reakcijam pred nakupom tega Dermaceutic izdelka posvetujte pri našem strokovnjaku za kožo.

Izključitev odgovornosti
Ponudnik ne odgovarja za škodo ter eventualne zdravstvene težave, ki bi uporabniku nastale, ker je ponudniku pri nakupu posredoval napačne, lažne, nepopolne ali neažurne podatke, ki se nanašajo na uporabnika.

INCI sestavine

Water (Aqua), Glycolic Acid, Sodium Hydroxide, Glycerin, Cocamidopropyl Betaine, Polysorbate 80, Propylene Glycol, Methylpropanediol, Glycyrrhetinic Acid, Dipotassium Glycyrrhizate, Cocamidopropyl Betainamide Mea Chloride, Cocamidopropyl Dimethylamine, Potassium Sorbate, CI 15985 (Yellow 6), CI 19140 (Yellow 5). Zaradi možnih sprememb priporočamo, da sestavo izdelka preverite neposredno na embalaži.