Serum proti aknam in pigmentnim madežem z azelaično kislino | Dermaceutic DUAL+ Serum

65.00

Dermaceutic Dual + serum je oblikovan z edinstveno kombinacijo dveh oblik azelaične kisline in posvetlitvenih učinkovin, ki aktivno delujejo proti pigmentnim madežem in izbruhom nepravilnosti, ki jih povzroča koža, nagnjena k aknam. Produkt je veganski in ne vsebuje parfumov in parabenov.

Prednosti DUAL+ seruma:

  • Vidno zmanjša pigmentacije in madeže
  • Matira kožo
  • Harmonizira polt
  • Gladi kožo
  • Ni komedogen

 

OPIS

AKTIVNE SESTAVINE – Dermaceutic DUAL+

Azelaična kislina – Je naravna kislina, ki se nahaja v pšenici, rižu in ovsu. Sicer pa je vsestransko uporabna učinkovina, ki zmanjšuje proizvodnjo melanina, posvetli madeže, deluje protivnetno, zmanjšuje pojav nečistoč, saj uničuje bakterije, ki povzročajo akne. Učinkovita za aknasto kožo in pigmentne madeže. Ima protimikrobne in protivnetne lastnosti. Derivati azelaične kisline v serumu pa pomagajo zavirati sintezo melanina, zmanjšajo izločanje sebuma ter koži zagotovi hidracijo.

Heksilresorcinol – Inovativno sredstvo za posvetlitev kože, ki zmanjšuje sintezo melanina z delovanjem na različnih ravneh melanogeneze. Ima tudi antioksidativne in adstringentne lastnosti, ki lahko prispevajo k bolj enakomernemu tonu polti. Z zagotavljanjem antioksidativne zaščite lahko heksilresorcinol pomaga nevtralizirati proste radikale, prisotne v okolju.

Alfa arbutin – Ena izmed najmočnejših učinkovin, ki zmanjšuje tirozinazo in s tem proizvodnjo melanina. Alfa arbutin deluje tako, da v melanocitih zavira encim, imenovan tirozinaza. Melanociti nadzirajo proizvodnjo melanina – melanin je odgovoren za raven pigmenta, ki koži daje barvo. Preprosteje rečeno, manj tirozinaze pomeni manj pigmenta, kar pomeni manj razbarvanja in neželenih temnih lis.

Aktivne sestavine v serumu prispevajo k posvetlitvi kože zaradi njihovega delovanja na zaviranje tirozinaze.

UPORABA – Dual+ serum se nanaša zvečer na celoten obraz, s poudarkom na problematičnih področjih. Postopoma lahko stranke povečajo nanos do 2-krat na dan. Po uporabi zjutraj je obvezen nanos kreme z zaščitnim faktorjem 50+.