Čistilna micelarna voda 400 ml (Dermaceutic Oxybiome)

30.45

Oxybiome micelarna voda za učinkovito čiščenje kože ter odstranjevanje ličil.

OPIS

Micelarna voda – Oxybiome uvrščamo v linijo PURIFY, saj učinkovito očisti kožo ter odstranjuje ličila. Namenjena je vsakodnevnemu čiščenju kože. Za vse vrste kože ter posebej primerna za dehidrirane in občutljive kože z vidno rdečico. Micelarna voda kožo izjemno lepo očisti in osveži. V Moninem kotičku verjamemo, da je čiščenje kože najpomembenjši korak pri negi kože zato je dober čistilec ključnega pomena! Več o negi kože si lahko prebereš tukaj.

Prednosti:
– Odstrani ličila
– Očisti kožo
– Podpira naravno kožno mikrobioto

Uporaba:
Kozmetične okrogle vatke prepojimo z micelarno vodo Oxybiome in jo nanesemo na obraz ter oči, zjutraj in zvečer. Micelarne vode ne spirajte.

Glavne sestavine:
MIKROBIOTA REGULATOR: Mešanica naravnih sestavin, ki zagotavlja različna hranila za zmanjšanje rdečice kože, nepravilnosti in vnetja s podporo mikrobioti.
ZINC GLUCONATE: Sredstvo za uravnavanje sebuma, ki zmanjša pojav razširjenih por in pospeši celjenje ran. Cink je znan po svojih antiseptičnih lastnostih in je koristen za aknasto kožo.

NIACINAMIDE: Pomirjujoča in anti-seboroična sestavina, znan kot vitamin B3 ali vitamin P, ki pomaga izboljšati pogoste težave kot so povečane pore, neenakomeren ten kože in drobne linije. Prav tako pomaga zmanjševati škodo povzročeno zaradi prostih radikalov.