6 razlogov zakaj v našem salonu prisegamo na  Dermaceutic Cosmetics

Artboard – 8@2x

Pokukaj v spletno trgovin’co, kjer najdeš vse Dermaceutic izdelke za domačo rabo.

Ob nakupu nad 50€ ti poštnino častimo mi 👌

Razlog 1 – Skintellegence science

Vaša koža je inteligentna in ima naravno sposobnost obnavljanja. Dermaceutic je bil ustanovljen na podlagi prepričanja, da je znanost najboljši zaveznik kože. Njihovo poslanstvo je dvigniti standarde nege kože z uporabo najnovejše znanstvene tehnologije, najnaprednejših učinkovin v najučinkovitejših koncentracijah, da bi dosegli izjemne rezultate, ki ustrezajo potrebam vseh vrst kože in zagotavljajo naravno vidne rezultate.

Razlog 2 – So #1 na področju kemičnih pilingov v Franciji

Leta 2002 je Dermaceutic Cosmetics nastal v sodelovanju s francoskimi dermatologi in od takrat je postal blagovna znamka številka ena med medicinskimi kemičnimi pilingi v Franciji. Blagovna znamka je začela z razvojem tehničnih formul za kemične pilinge in nato prepoznala potrebo po celovitejšem, holističnem pristopu k estetski dermatologiji. Danes ponujajo celoten nabor dermatoloških rešitev.

Razlog 3 – Dermaceutic Cosmetics izdelki, spoštujejo celovitost vaše lepote

Dermaceutic želi ponuditi najnaprednejše izdelke in tretmaje za najbolj naravne rezultate. Meja med naravnim in umetnim je tanka. Dermaceutic ponuja tretmaje po vzoru francoskega dotika, ki poudarjajo vašo naravno lepoto. Dermaceutic je ustvaril kemične pilinge, ki spoštujejo naravno celovitost vaše kože in izboljšujejo njeno kakovost z učinkovitimi, a neinvazivnimi mehanizmi.

Razlog 4 – Obsežno klinično testiranje pod dermatološkim nadzorom

Dermaceutic izvaja obsežna klinična preskušanja z nekaterimi najbolj certificiranimi kliničnimi organi v Evropi. Te mednarodno priznane ustanove so znane po strogem testiranju in strogih pogojih pod strokovnim dermatološkim nadzorom, kar priča o učinkovitosti in varnosti Dermaceutic Cosmetics izdelkov. S študijami, ki jih izvajajo pod nadzorom strokovnih dermatologov, ocenjujejo odziv kože, toleranco in končne rezultate z biometrično analizo, konfokalno mikroskopijo in analizo makroslik, pa tudi s samooceno pacienta. Njihovo tesno sodelovanje z vrhunskimi strokovnjaki za toksikologijo zagotavlja, da so na trgu najvarnejši preizkušeni izdelki.

Razlog 5 – Edinstvene formule, zasnovane in proizvedene v Franciji

Dermaceutic svoje izdelke razvija in proizvaja v Franciji, ki velja za eno glavnih rojstnih mest kozmetike, znanosti in estetike ter dom najgostejše mreže vrhunskih partnerjev, ki zagotavljajo vrhunsko kakovost. 

Razlog 6 – Obvladovanje umetnosti doziranja in kombiniranja aktivnih sestavin

Njihovo strokovno znanje na področju doziranja in kombiniranja vrhunskih učinkovin omogoča, da svoje inovativne izdelke natančno prilagodijo v skladu s strogo tabelo formulacij. S strogim postopkom izbire sestavin si prizadevajo za razvoj visokokakovostnih formul z ustreznimi kombinacijami učinkovin v najučinkovitejših koncentracijah. Osvojili so umetnost oblikovanja formul z uporabo vrhunskih aktivnih sestavin, ki jih lahko zagotovi znanost, da bi zagotovili prijetnost formul, optimalno udobje, inovativno teksturo, maksimalno ohranitev in predvsem učinkovitost izdelka.

Vrste Dermaceutic kemičnih pilingov, ki jih ponujamo v našem salonu

dermaceutic cosmetics kemični piling

Mask peel kislinski piling

Mask Peel je zelo površinski kemični piling, primeren za nečisto, mešano, mastno kožo, razširjene pore in neenakomeren ten kože. Je kratek 10 minutni postopek za globinsko čiščenje kože. Po njem lahko normalno funkcionirate, saj se koža po postopku minimalno lušči in ne povzroči družbenega izostanka. Priporoča se 4-6 ponovitev z 14 dnevnim razmakom med postopki.

Milk peel kislinski piling

Milk Peel je površinski kemični piling, primeren za izboljšanje teksture kože, ožanje por, fine linije, pusto kožo, posvetlitev površinskih pigmentacij ter lep sijaj kože. Je kratek 10 minutni postopek primeren za vse tipe in fototipe kože.  Drugi do tretji dan po postopku je opazno nežno luščenje kože, vendar ne zahteva družbenega izostanka. Na termin se lahko naročiš tukaj.

Mela peel forte kislinski piling

MELA PEEL FORTE je kemični piling namenjen posvetlitvi vseh vrst pigmentnih madežev – melazma, po vnetne pigmentacije, starostne in sončne pigmentacije ter istočasno izboljša teksturo kože. Postopek je neboleč in traja 15-20 minut. Po njem je vidno nežno luščenje kože, vendar ne zahteva družbenega izostanka. Priporoča se 1-2 postopka v razmaku 30 dni.

Te zanima več o kislinskih pilingih?

Večino naših neg izvajamo s kislinskimi pilingi. Veš, kako jih obožujemo? Tako, da ti ne znamo opisati. Za delo z njimi je potrebna strokovno podkovana roka in naj priznamo, temu se predajamo noč in dan.
Ljubljana