Depilacija – vse o tretmaju, ki je že marsikateri ženski spremenil življenje

Artboard – 8@2x
Depilacija Ljubljana

Kaj je depilacija?

Začnimo z osnovami, za katere sem prepričana, da te ne bodo presenetile. Depilacija je začasna odstranitev dlačic iz želenega predela in se lahko izvaja na prav vseh delih telesa. V mojem salončku si lahko privoščiš bikini depilacijo, depilacijo nog, depilacijo rok, depilacijo hrbta in trupa, depilacijo obraza in pa tudi brazilsko depilacijo. 

Na svoji spletni strani sem se že razpisala o bikini depilaciji (link do članka) in brazilski depilaciji (link do članka), ki sta med najbolj priljubljenimi. Skoči na članka in pridobi vse informacije, ki jih potrebuješ. 

Pri depilaciji gre za odstranitev dlačic skupaj z mešičkom, zato rezultati trajajo dlje, kot si morda predstavljaš. Redna depilacija pa celo povzroči, da dlačice postanejo tanjše, mehkejše in manj vidne. Zaradi vseh teh razlogov ni presenečenje, da depilacija že leta in leta navdušuje ženske po svetu. Dovoli ji, da navduši tudi tebe.🤩

Kako obstojne rezultate ti lahko prinese depilacija?

Ena od značilnosti uspešne depilacije je, da se rezultati lahko ohranijo tudi do osem tednov. Seveda to ne pomeni, da bo tvoja koža svilnata in brez dlačic celih 8 tednov po depilaciji, to je odvisno od tvoje genetike. A ti brez težav lahko zagotovim, da boš nad rezultati depilacije navdušena in boš želela še in še.🦵

Ne glede na to, kakšne so tvoje predispozicije, ti priporočam, da si zagotoviš termin depilacije na vsake 4 tedne. Tako boš poskrbela, da bo tvoja koža vedno gladka, sijoča in brez dlačic. Kot sem omenila pa ti bo redna depilacija na dolgi rok prinesla tanjše in manj vidne dlačice.💪

Kako narediti rezultate depilacije obstojnejše?

Edina stvar, ki ti jo lahko priporočim je, da imaš rezervirane redne termine depilacije in da se med njimi ne briješ. Ko boš na depilacijo hodila nekaj časa, boš lahko podaljšala čas med termini in dosegla iste rezultate, saj bodo tvoji lasni mešički postali vse šibkejši. Vredno je potrpeti.😎

Depilacija ali britje – kaj izbrati?

Dejstvo je, da ima depilacija vsaj tri prednosti pred britjem:
1. Depilacija omogoča trajnost rezultatov, ker se dlačice odstranijo iz mešička, medtem ko jih britje le odreže na površini.

2. Z depilacijo boš dlje časa gladka, saj se neželene dlačice stanjšajo in v nekaterih primerih sploh ne zrastejo več.

3. Depilacija pri veliko ljudeh povzroči manjšo razdraženost, kot po britju. 

Seveda ima tudi britje svoje prednosti, a bi večina žensk gotovo izbralo depilacijo.

Depilacija v udobju lasnega doma – da ali ne?

Zavedam se, da je lahko cenovno ugodna depilacija v udobju lastnega doma mamljiva, a sem mnenja, da je depilacija postopek, ki bi ga morala vsaka ženska prepustiti strokovnjakom. 

Po nepotrebnem je domača depilacija lahko boleča, nenatančna in lahko celo povzroči poškodbe. Še več, depilacija doma lahko traja veliko dlje kot profesionalna depilacija v salonu, nizkokakovostni vosek pa povečuje tveganje za vraščene in polomljene dlake. Lahko mi verjameš na besedo – profesionalna depilacija ti bo prinesla najboljše rezultate.

Sem te prepričala?

Kot sem že omenila, si v mojem salončku si lahko privoščiš bikini depilacijo, depilacijo nog, depilacijo rok, depilacijo hrbta in trupa, depilacijo obraza in pa tudi brazilsko depilacijo. 

Če sem te prepričala, lahko še danes urediš poljubno rezervacijo termina.

Depilacija Ljubljana – Spletno naročanje

Čas je, da njene čare preizkusiš tudi sama 🙂

Če so te dejstva o depilaciji prepričala, si zagotovi svoj termin v mojem salonu v Ljubljani še danes.
Sigurno te bo zanimalo še tole:

Katera manikura je prava zate?

Laminacija obrvi, trend, ki je osvojil svet

Kaj vse moraš vedeti, preden se odločiš za keratinsko vihanje trepalnic?